U bent hier

Foutmelding

Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /home/vlaams2q/public_html/includes/common.inc).

Help registratie

Hieronder zie je het registratiescherm:

Help registratie scherm

Je kan je registreren door de volgende velden in te vullen:

1)      Je email adres. Met dit adres log je in en ontvang je mails over de werking van de site. Dit is een verplicht veld. Na je registratie ontvang je hierop een email en moet je wachten tot deze goedgekeurd wordt. Eens goedgekeurd ontvang je hierop een tweede email met de goedkeuring, pas dan kan je inloggen op de site. Dit is een verplicht veld. Dit email adres is niet zichtbaar voor de andere leden.

2)      Je wachtwoord. Kies een wachtwoord dat je kan onthouden. Gebruik dit wachtwoord om later in te loggen. Je vult het daarna een 2de keer in om het te bevestigen. Rechts bevindt zich een indicator van de sterkte van je wachtwoord. Een sterk wachtwoord bevat letters, cijfers en leestekens. Dit zijn verplichte velden.

3)      Je voor- en achternaam. Deze zijn wel zichtbaar voor elk lid. Je vult hier je juiste voor- en achternaam in, anders is dit in strijd met de regels en kan een beheerder je account schrappen. Zie ook Regels. Beide zijn verplicht in te vullen.

4)      Een foto. Je voegt een foto toe vanop je computer door op “Bladeren” te klikken en een foto te selecteren. Daarna klik je op “Uploaden”. De foto zal dan vanaf je computer op de site gezet worden. Hierbij gelden enkele restricties:

a.       Bestanden moeten kleiner zijn dan 5 MB.

b.      Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.

c.       Afbeeldingen moeten tussen 100x100 en 300x300 pixels zijn.

 

Indien de foto niet voldoet aan bovenstaande restricties, dan zal dat gemeld worden en dien je een andere foto te selecteren. Dit is een verplicht veld.

5)      Je woonplaats. Vul hier je gemeente of stad in. Dit is een verplicht veld.

6)      Je geslacht. Kies “Man” of “Vrouw”. Dit is een verplicht veld.

7)      Je geboortedatum. Kies hier je geboortedatum door op het veld te klikken. Dan verschijnt er een kalender waar je de datum kiest. Je geboortedatum is nooit zichtbaar voor de andere leden.

8)      Een code om te controleren of je geen computerprogramma (robot) bent. Vul de letters en cijfers in zoals afgebeeld. Dit veld is niet hoofdlettergevoelig maar wel verplicht.

9)      Klik op de knop “Nieuw account aanmaken” om je registratie af te ronden. Hiermee wordt de registratie naar de site beheerders gestuurd die je registratie gaan bekijken. Je krijgt hiervan een email op je opgegeven emailadres (1). Als een site beheerder je registratie goed- of afkeurt, dan krijg je hiervan een 2de email. Pas dan kan je inloggen met je opgegeven email (1) en wachtwoord (2). Indien een site beheerder je registratie afkeurt, dan kan je uiteraard niet inloggen.